komputer-repair-london

Sejarah Kita

2012

Shenzhen HUIHE Circuits Co.,Ltd.diadegaké

2014

Nggawe departemen dodolan ing Beijing/Shanghai/Wuhan lan panggonan liyane

2017

Xinfeng HUIHE Circuits Co.,Ltd.diadegaké

2018

Xinfeng HUIHE Circuits Co.,Ltd.produksi resmi dibukak

2019

Kanggo entuk sertifikasi OHSAS18001/ISO13485/IATF16949/ISO14001, perusahaan Teknologi Tinggi